keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tuikkukynttilät

Joulun aikaan tein paljon koristeluja tuikkukynttilöille. Eri värisillä teipeillä saa aikaan ihania vuoden aikaan sopivia kynttilöitä. Jouluun sopii tietysti punainen, mutta miksei muutkin värit. Toisaalta näitä kynttilöitä voi polttaa mihin vuoden aikaan tahansa, sillä kynttilän voi kustomoida sisustukseen sopivalla värillä välittämättä juhlapyhistä.






Tuunatut tuikkukynttilät sopivat parhaiten läpinäkyviin tuikkukippoihin. Itseltäni löytyy Pentikin pieni lasipallo, josta tuikun kuvio näkyy ihanasti läpi. Tietysti tuikkuja voi polttaa myös sellaisenaan, kun alle laittaa palamattoman alustan eikä jätä kynttilöitä palamaan yksinään.






Ja mikä parasta, näitä voi antaa pieninä lahjoina tai viemisinä! Kauniisti sellofaaniin tai paperiin paketoituna tuikkukynttilät ilahduttavat varmasti saajaa. Mukaan voi liittää vaikka itse koristellun tulitikkurasian, jolloin pieni lahja hieman täydentyy.




PS. Tilasin noin viikko sitten Etsystä uusia teippejä, jotka sopivat ihanasti rustiikkiseen country-henkiseen sisustukseen. Tulevissa postauksissa pääsette siis ihailemaan lisää tuikkukynttilöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti