torstai 14. helmikuuta 2013

Avainketjuja

Lähiaikoina olen saanut muutaman uuden avainnauhatilauksen, joten nyt on tullut näperrettyä enemmänkin helmien kanssa. Tilauksissa on ollut väritoiveina pääasiassa kirkasta, valkoista ja turkoosia, joista etenkin turkoosi tuntuukin olevan aika suosittu väri näissä ihanissa helmiketjuissa.




Avainketjuja voi käyttää siis tietysti avaimille, mutta myös esimerkiksi kulkukortille/-luvalle. Käytän ketjussa koruvaijeria, joten se ei pääse venymään avainten painosta. Ketju säilyy kauniina pitkään, jos sitä ei altista kosteudelle, hajuvesille tai nykimiselle.




Tässä kuvassa turkoosi on vielä vähän vaiheessa eikä ketjun toista päätä ole vielä liitetty kiinni papukaijalukkoon. Tällä hetkellä helmiä löytyy pinkkinä, turkoosina, sinisenä, vihreänä, kirkkaana ja valkoisena, mutta tietysti kaiken väriset ketjut on mahdollisia toteuttaa. Lisää ketjuja voi käydä kurkkimassa esimerkiksi Facebookista Handmade by Anna Marian sivulta!



1 kommentti:

  1. Nää on niin ihania! <3 Mä olen ihan hulluna kaikkeen "helmihömppään" varsinkin kirkkaisiin ja kaikkeen kiiltävään. Taidan olla hieman harakka :D

    VastaaPoista