lauantai 9. helmikuuta 2013

Big Shot

Olimme tänään siskoni kanssa Sinellin järjestämässä hää- ja juhlatapahtumassa Vantaan Variston myymälässä. Osallistuimme muun muassa leimailu-, rasia- ja hiuskoristepajaan, maistelimme juomaa Pommac-baarista ja hullaannuimme täysin tässä askarteluparatiisissa!




Olen jo pidemmän aikaa haaveillut Sizzix:n Big Shot leikkurista. Olen aikaisemmin päässyt ainoastaan kokeilemaan leikkuria ja tehnyt sen avulla muutaman kortin, mutta olen aina haaveillut omistavani itse kyseisen laitteen. Viimein unelmani kävivät toteen! Hankimme siskoni kanssa yhteiskäyttöön Big Shot leikkurin ja en malta odottaa, että pääsen askartelemaan sen avulla!




Ostimme muutaman kivan stanssin, joilla pääsee hyvin alkuun ja tekemään erilaisia kuvioita. Näissä valikoimaa on aivan laidasta laitaan ja lisää erilaisia stansseja on tulossa koko ajan.

Kuten kerroin, osallistuimme muutamaan erilaiseen pajaan Sinellin tapahtumassa. Teimme esimerkiksi ihania rasioita, joihin voi laittaa lahjaksi vaikkapa pikkukarkkeja. Rasioiden koristelemiseen käytimme juurikin Big Shot leikkuria.








Osallistuimme myös hiuskoristepajaan, jossa opettelimme tekemään ruusuja silkkinauhasta. Musta ruusu pienillä timanteilla syntyi minun käsissäni ja siskoni teki itselleen ihanan herkän valkoisen jättiruusun.




Loppupäivän ajattelimmekin kuluttaa Big Shot leikkuria käytellessä! Oletko kokeillut kyseistä leikkuria tai omistatko sellaisen? Mitä pidät leikkurista? Sinelli on muuten lanseerannut ihan uuden Big Shot -klubin, johon kannattaa liittyä! Helmikuussa klubiin liittyneiden kesken arvotaan nimittäin kolme kappaletta noin 50 euron arvosta stansseja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti